Kolmas kouluvuosi käynnissä

15. päivä syyskuuta tänä vuonna pyörähti käyntiin Vie minut kouluun -projektin kolmas vuosi. Kuluneet kaksi vuotta ovat olleet täynnä haasteita, pettymyksiä ja iloa, sekä tiiminä että jokaisella meistä henkilökohtaisesti. Jotkut, jotka aloittivat työn kanssamme, ovat jääneet pois, mutta mukaan on tullut uusia, jotka haluavat auttaa. Monet meille tuntemattomat ihmiset ovat tukeneet projektia rahallisesti, kukin mahdollisuuksiensa mukaan. Kiitämme teitä koko sydämestämme rakkaat ystävät!

Alun alkaen suunnitelmamme oli tiedottaa Vie minut kouluun -työstä säännöllisesti. Se ei ole toteutunut, ja olemme siitä pahoillamme. Kun projektin merkitys kasvaa, on yhä tärkeämpää, että välitämme tarkoituksenmukaista, ajantasaista ja täsmällistä tietoa toiminnastamme. Jatkossa pyrimme tiedottamaan työn onnistumisista ja haasteista ainakin kaksi kertaa kuukaudessa. Päivitämme teille tuoreiden uutisten lomassa myös projektin tärkeimmät tapahtumat kuluneelta kahdelta vuodelta.

Voit seurata meitä Vie minut kouluun -blogissa tai Facebook-sivuillamme. Näin saat tuoretta tietoa projektin kuulumisista.

Kiitos teille kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s